Bliv sponsor

Hjælp os med at blive bedre!

VibeFM har eksisteret som netradio siden 1. februar 2012. Siden starten har vi beskæftiget omkring 20 unge mennesker, der alle har det til fælles, at de har arbejdet målrettet og benhårdt på at udbrede kendskabet til VibeFM.

Vi har sat os nogle mål vi gerne vil nå for at blive endnu bedre, og vores frivillige team er klar til at bakke op.

Vores mål

Nyt studie i Hobro

Længe har vores unge radioværter kun haft mulighed for at sende deres udsendelser fra eget hjemmestudie. Ikke alle har råd til at købe det udstyr, der kræves for at kunne at sende radio. Det har været et stort problem i rekrutteringsprocessen.

Ved at åbne et lokalt, fysisk lydstudie i Hobro kan vi tilbyde unge mennesker at komme ind og blive radiovært eller speaker, og forhåbentligt gøre radiomediet til et nyt og populært interesseområde blandt unge.

Bredere rekruttering

At finde det rigtige personale til at udbrede radioen, er en hård opgave, men er klar til at rejse ud i og afholde små auditions for at rekruttere de rigtige mennesker samtidigt med, at vi sikrer, at vores nye kolleger får den oplæring, de behøver.

VibeFM på FM

Det er planen, at VibeFM i fortsat skal sende på nettet, men fra studiet i Hobro, og vi håber at byens indbyggere og virksomheder ser en stor interesse i at få en ny lokalradio. Såfremt vi kan mærke interessen og vi når vores mål og budgetter, er planen at sende VibeFM ud til hele Hobro og de nærtliggende byer på FM.

Hjælp os - så hjælper vi dig

Har man som virksomhed lyst til at støtte vores projekter, er der udviklet to attraktive sponsorpakker som bl.a. inkluderer ubegrænset radioreklame på statioen for et symbolsk beløb om måneden.

For nærmere information, kontakt Daniel Frank på telefon 70 16 10 10 alle dage mellem 10-16 eller daniel@vibefm.dk