Nibe Festival   3. juli 2014

Suspekt

- en anmeldelse af sukkergrisen

Torsdag morgen er fugtig, våd og træls, så jeg bliver siddende i campingvognen. Jeg sidder og overvejer hvilke minder jeg vil tage med mig senere i livet, og om ikke andet så bare til at grine af. Så jeg kan se mig selv som 80 årig sidde og prale om dengang jeg drak Vodka og Red Bull med Suspekt til Nibe Festival 2104. Tre herlige drenge fra Albertslund, der passede uhyggeligt godt ind i vores nordjyske miljø. De er ægte drengerøve, som stadig griner over ord som "pik" og "prut", og som elsker at snakke om deres erfaringer og oplevelser.

"Søn af en Pistol", deree nyeste single, har et stygt og lækkert beat, samt fede hooklines som f.eks. "Ra-ta-ta-ta Ta-ta-ta-ta-ta-ta –Sex er så godt at man sku’ tro jeg var din far". Det er, som altid, grænseoverskridende, skævt og perfekt provokerende. Men man skal ikke lade sig narre, for de er slet ikke så slemme som de lyder i deres tekster.

Selvom de ikke havde det vildeste lysshow med på scenen, og ikke de vildeste overraskelser, så er det altså bare alligevel fedt at se dem på scenen år efter år. Man kan stadig mærke kærligheden mellem drengene. De havde taget deres bartender med på scenen, som kom ind med champagne - og publikum elsker det.

Da drengene forlod vores intervew sluttede Bai-D af med ordene "Vi ses!", og jeg tænke bare, ”ja, lad mig endelig møde jer igen.”

Læs flere anmeldelser


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også