Musik
   28. december 2012

Omoreka udvalgt til Canadisk Rolling Stone tribute cd

Danske Omoreka er et band som man er begyndt at tale om i USA, og selv om bandet bl.a. har været opvarmning for 3 Doors Down i USA, har en sang med som tema sang på det amerikanske TV program Curb Appearl på Discovery Channel, og har været omkring Seattle, New York og Los Angeles i en årrække, så var det på Vesterbro´s Startfestival, at bandet blev opdaget af den legendariske Promoter/Manager John Scher (Bl.a. Bruce Springsteen, Grateful Dead, Lou Reed) som skrev kontrakt med bandet i 2012.

Omoreka, som har fået en hel del opmærksomhed på Youtube efter at bandet vandt MTV´s Freshman Competition i 2011 med sangen/musikvideoen Turn My Head, udkommer på Hybrid Recordings i starten af 2013 med en triologi under ledelse af den tidligere A&M præsident Al Cafaro (Bl.a. Soundgarden, Sheryl Crow).

Det Canadiske pladeselskab Halcyon Records spurgte i efteråret Omoreka om de ville lave en tribute til Rolling Stones i anledning af Rolling Stones 50 års jubilæum. Pladen er nu udkommet, og sangen som Omoreka har valgt at lave deres version af hedder "Time Waits For No One", og er til fri download.

"Time Waits For No One" kan høres på VibeFM fra januar 2013.

Link: http://stoned.halcyonrecords.ca

Kilde: Officiel pressemeddelse fra Peter Lehmann

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også