VibeFM
   7. oktober 2013

VibeFM introducerer VibeSound

Rettet 20. november 2013 (SoundCity skifter navn til VibeSound).

VibeFM introducerer nu VibeSound – en underafdeling af VibeFM, for at holde radiostation og produktionsvirksomhed adskilt, og for at kunne fokusere på én ting; at producere god lyd for kunderne. Siden 2012 har VibeFM sendt kundernes produktioner ud af huset, men fra september 2013 kommer de fra VibeSound. Trods omlægningen, er lyden og kvaliteten stadig den samme.

- Vi leverer troværige lydproduktioner til alle tænkelige formål – f.eks. speaks til reklamer, lydbøger, imaging og video, digital mastering af færdige lydspor, der mangler det sidste touch, komponering af kendingsmelodier (Sound Brands) og meget andet. Det er, som altid, kun fantasien der sætter grænser – men vi kender ingen, og giver ikke op, før den sidder “lige i skabet”, siger Daniel Frank, der er chef for både VibeSound og VibeFM.

Budgetterne til produktion af lyd, er faldende og har været det gennem flere år: Radioreklame må helst ikke koste noget som helst.

- Vi vil ikke stemples som det billigste, men som et troværdigt og pålideligt produktionsselskab, der altid forstår kundernes behov og mål. Dermed ikke sagt, at VibeSound skal være dyre at handle med. Speakpriserne starter fra en hund, og lydproduktioner kan erhverves for under en plov, siger Daniel Frank.

Vi håber, at lanceringen af VibeSound kan bryde isen hos Danmarks mange annoncører og radio- & tv-stationer, og bidrage til produktionsmiljøet.

Denne artikel er citeret fra følgende artikel på RadioAssistant.com

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også