VibeFM
   3. april 2014

VibeFM: Ny lokalradio i Hobro

VibeFM har eksisteret som netradio siden 1. februar 2012. Den har siden starten beskæftiget omkring 20 unge mennesker, der alle har det til fælles, at de har arbejdet målrettet og benhårdt på at udbrede kendskabet til stationen.

De har på frivillig basis produceret udsendelser til stationens 1.000 månedlige lyttere på nettet. Et lyttertal der har lagt stabilt det seneste års tid.

Men nu vil radioen trække flere lyttere indenfor og det sker ved at stablere VibeFM som en ny lokalradio i Hobro.

- I en længere periode har vores unge radioværter kun haft mulighed for at sende deres udsendelser fra eget hjemmestudie. Ikke alle har råd til at købe det udstyr, der kræves for at kunne at sende radio. Det har været et stort problem i rekrutteringsprocessen. Ved at åbne et lokalt lydstudie i Hobro kan vi tilbyde unge mennesker at komme ind og blive radiovært eller speaker, og forhåbentligt gøre radiomediet til et nyt og populært interesseområde blandt unge, spår den 25 årige radiochef, Daniel Frank, der selv bor i Hobro.

Det er ikke nogen dans på roser at drive radiostation.

- at finde det rigtige personale til at udbrede radioen, er en hård opgave, men nu sætter vi alle sejl op, hejser fanerne og kæmper hårdt for at rekruttere de rigtige mennesker samtidigt med, at vi sikrer, at vores nye kolleger får den oplæring, de behøver, siger Daniel Frank.

Etableringen skal ske med hjælp fra lokale sponsorer.

- det er planen, at VibeFM i første omgang fortsat skal sende på nettet, men fra studiet i Hobro, og vi håber at byens indbyggere og virksomheder ser en stor interesse i at få en ny lokalradio. Derfor søger vi sponsorerer, der vil hjælpe os med at nå vores budgetter ved at støtte os økonomisk. Såfremt vi ser interessen blandt lytterne og når vores mål og budgetter, er planen at sende VibeFM ud til hele Hobro og de nærtliggende byer på FM, siger radiochef Daniel Frank.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også