VibeFM
   1. maj 2014

Besøg af SlumDogs mandag

På mandag d. 5. maj får vi besøg af Christoffer og Magnus, der sammen danner gruppen "SlumDogs" og som netop er aktuelle med singlen "Ung & Vild". Lyt med og hør interviewet med drengene LIVE mandag formiddag kl. 11.

Presse

Frem fra undergrunden rapper to friske, upolerede fyre og er klar til at inspirere ungdommen til at være sig selv på deres debut-udgivelse Ung og Vild. 

Rundt omkring i landet kan man i løbet af året risikere at møde dem i deres rette element - nemlig på scenen.

Christoffer og Magnus, der sammen danner SlumDogs, er mere end venner. De er uadskillelige soulmates, fordi de begge voksede op uden at føle, de hørte til nogen steder. Deres musik, tekster og tilgang til livet er en hyldest til at være glad, fordi man føler, man er god nok i sine egne øjne.

Derfor oser deres første singleudspil fra den kommende EP langt væk af livsglæde. Christoffer og Magnus er altid på jagt efter den næste, store fest. Og du er inviteret.

Hyldesten til alt det gode, tilværelsen kan bringe, er oprigtig, fordi det ikke altid har været lige sjovt at være de to unge talenter. Christoffer kan fortælle om, hvor hårdt det har været at måtte kæmpe sig til opmærksomhed, uden at forældrene har kunnet magte deres rolle. Men også, at der kan komme noget godt ud af, at man ikke bare svinger med resten af verden. Magnus’ korte lunte og kæmpe energioverskud har tit fået ham til at eksplodere. Det har givet store problemer, men også mange erfaringer.

”Find balancen mellem festen og den dovne stil – og drøm om at blive glad, så bliver du det. Gå nye veje, der er dine egne”, siger Magnus, og Christoffer tilføjer; ”Man skal turde tage pis på sig selv”.

Uanset din alder, dit køn eller hvor du bor, kan alle, der engang har følt, de var skabt til noget mere, genkende en flig af sig selv i SlumDogs. Derfor virker det også, som om du har mødt Christoffer og Magnus før, selvom det er første gang, du ser dem.

Hvis du har det sådan, ved du også, at man er nødt til at være fri for at kunne komme videre. Man kan altid smide masken, skrive sine egne regler og finde sin egen fest.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også