Nibe Festival
   27. maj 2014

Oplev Nibe Festival 2014

Nibe Festival bliver i år holdt for 30. gang i Skalskoven, og her er der en masse at glæde sig til. Blandt andet 100 koncerter, fem scener og VibeFM som er klar til at anmelde og rapportere fra festivalens midte.

Festivalen er bygget op af over 3700 frivillige medhjælpere, som er en grundlæggende faktor for skabe en tryg ramme omkring deltagerne. Musikken er også i top med omkring 100 koncerter, som bliver præsenteret i løbet af fire festdage på fem forskellige scener. 
 
Programmet er vældigt præget af dansk musik - både med up-coming bands og rutinerede veteraner. Blandt veteranerne kommer bands som D-A-D, Lars Lilholt Band og Big Fat Snake, mens de lidt yngre bands blandt andet er repræsenteret af Christopher, Mont Oliver og Go Go Berlin. Derudover får Nibe besøg af nogle andre populære, danske kunstnere - blandt andet L.O.C, Rasmus Seebach og Medina.
 
Lyder Nibe Festival som noget for dig, så kan der stadig købes billetter til festivalen, som løber fra den 2-5. juli, på www.nibefestival.dk

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også