Spil
   9. juni 2014

E3 2014: XBOX

Microsoft gør sig store forhåbninger om at XBOX One skal være spillernes foretrukne platform. XBOX-konferencen i Los Angeles er netop overstået, og her er et udpluk af, hvad vi kan se frem til i 2014.

Tom Clancy's - The Division

Overlev New York efter dommedag i denne online-eksklusive shooter.

Desværre er der endnu intet nyt om releasedato. The Division er fortsat udskudt til 2015.

Halo - The Masterchief Collection

Til glæde og gavn for Halo-fans bliver hele sagagen nu samlet på én og samme disk. Genoplev Halo i sin originale engines - i 1080p med 60fps. Samlingen forventes ude den 14. december 2014, sammen med en multiplayer beta af Halo 5: Guardians.

Ligeledes bliver der lagt særlig fokus på en drastisk grafisk ændring af det ultra populære Halo 2: Combat Evolved, men de nostalgiske kan man nemt og hurtigt skifte tilbage til det oprindelige look. Gamle Halo veteraner har intet at frygte, for alle de gamle features, som de kender og elsker fra spillets online del, forbliver intakt.

The Witcher 3: Wild Hunt

Rise of the Tomb Raider

En traumatiseret Lara Croft vender tilbage i slutningen af 2015.

Call of Duty: Advanced Warfare

Opdateres...

Forza 5: Nürburgring

Motorfans skal ikke længere rejse til tyskland for at køre på den berømte racerbane i Eifelbjergene. Den kan allerede nu downloades gratis til Forza 5.

Forza Horizon 2

Der er krædset mere for detaljerne i det opkommende Forza Horizon 2. Spillet har en komplet tidsskala så du både kan ræse rundt i solens klare dagslys eller i nattens mulm og mørke, alt afhængig af tidfspunktet. Derudover har Horizon 2 fået et nyt og dynamisk vejrsystem - og dét er lækkert! Se traileren...

EVOLVE

Udviklerne af Left 4 Dead sender endnu spillerne ud på kanten af kontorstolen. 4 spillere kæmper mod et rædselsvækkende monster, som er den 5. spiller!

Assasin's Creed Unity

Lejemorderen skriger igen i Assasin's Creed Unity, hvor spillerne mødes online og slår slaget som et hold. I traileren er vi tilbage i 1789 ved den franske revolution. Her er det op til 4 spillere at sætte foden i jorden.

Dragon Age: Inquisition

Sunset Overdrive

Beskyt byen mod de mange monstre der har invaderet Sunset City.

Forventet release: 28. oktober 2014.

ScaleBound

Husk dine hørebøffer når du slår drager ihjel i frodige områder.

Crackdown

Crackdown vender tilbage første gang siden 2007 til XBOX One i bedste open world stil.

INSIDE

Danske Playdead, udvikleren af det populære indie-spil, LIMBO, vender tilbage med endnu et mystisk eventyr. Plottet er endnu ukendt, men vi håber det bliver ventetiden værd.

Flere indie-spil på vej

Vi kan vente os en masse nye og innovative indie-spil i løbet af det kommende år.

Redaktion: Daniel Frank og Rasmus Fugl.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også