Spil
   9. juni 2014

E3 2014: EA Games

Der er travlt hos EA Games som lover os en masse efterfølgere af populære titler. Desværre blev der sparet meget på gameplay-fremvisningerne ved deres konference. Her er, hvad vi kan vente os af EA den kommende tid.

Star Wars: Battlefront

Vi blev taget med backstage, hvor holdet bag Battlefront er ved at lægge op til endnu et slag i stjernekrigen som forventes løbet af stablen til foråret 2015.

Mass Effect

Et nyt kapitel i Mass Effect er på tegnebrættet. Vi venter os et helt nyt IP med opgraderet engine.

Her vises nogle få prototyper af det kommende Mass Effect-spil.

EA Sports

Som altid er der nyt til sportsfanatikere. Vi venter os bl.a. PGA Tour (foråret 2015), Madden NFL 15 (26. august 2014), NHL 15, FIFA 15 og UFC (17. juni 2014). Alle titlerne opleves i den seneste FROSTBITE 3-engine.

Battlefield: Hardline

Det er Battlefield - bare i ægte "politi og røvere"-stil! PlayStation 4-ejere kan glæde sig til at opleve Hardline i 1080p med 60fps. Ved konferencen blev det offentliggjort, at det allerede nu er muligt at tilmelde sig en lukket beta-test via www.battlefield.com/hardline. Det er først til mølle - så skynd dig!

Criterion Games

I det næste spil fra Criterion Games kan du transportere dig selv med et utal af køretøjer. Du får mulighed for at køre på ATV'er, mountain bikes, du kan springe ud i faldskærm og meget andet.

The Sims 4

Simmerne er blevet klogere, og så kan du dele dine kreationer med andre. Men grafikken er ikke just blevet forbedret.

Mirror's Edge 2

Faith lærer nye og seje parkour-moves. Her ses en tidlig prototype.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også