Spil
   10. juni 2014

E3 2014: Ubisoft

Sidste år ved E3 i Los Angeles løftede Ubisoft sløret for deres næste new-gen spil, Watch Dogs, som netop er udgivet og allerede er blevet et hit verden over. Her er, hvad Ubisoft byder os i 2014 og 2015. Mon nogle af dem bliver et hit?

FarCry 4

Velkommen til Himalaya, hvor alting er ude af kontrol.

Just Dance 2015

Endnu et Just Dance til samlingen. Ved konferencen lanceres også Just Dance Now, en ny interaktiv danse-app til smartphones, så du kan danse til dine yndlingssange uanset hvor du er.

The Division

New York. Der er gået 3 uger siden infektionen.

The Crew

Kør fra den ene ende af landet til den anden i dette nye bilspil, hvor vi bliver lovet en next-gen spilleoplevelse uden én eneste "loading"-skærm.

Assasin's Creed Unity

Er du klar til at erobre verden?

Vi så allerede den første gameplay-trailer til Unity ved XBOX-konferencen tidligere. Det skulle dog ikke forhindre Ubisoft's level designer, James Arthur i at teste spillet live på scenen.

Shape Up

Her er Ubisoft's modspil til Nintendo's Wii Fit. Shape Up er et nyt fitness spil der virkelig gør fitness til en leg... og det virker!

Valiant Hearts - The Great War

Dette er fortællingen om den som overlevede krigen uden at affyre så meget som ét eneste skud.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Det er 6 år siden Rainbow Six var midt i et gidseldrama i Las Vegas. Nu er holdet tilbage, og denne gang foregår det online. 6 terrorister mod Rainbow Six - hvem kommer afsted med gidslerne? Det er op til dig!

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også