Spil
   10. juni 2014

E3 2014: SONY

Kunne du ikke holde dig vågen til at overvære SONY's E3-pressekonference i Los Angeles i nat? Så får du lige en wrap-up her.

PlayStation 4 i hvide klæder

Nu kommer PlayStation 4 i farven hvid, sammen med en hvid DualShock 4-controller.

Konsollen har 500 GB lager.

Uncharted 4: A Theif's End

Den havde vi ikke set komme! Det seneste års tid har Naughty Dog viftet med en opkommende PS4-remaster af Uncharted 3. Denne ser vi ikke noget til på konferencen. Til gengæld afsløres et formodent sidste kapitel i Drake's eventyrbog. Eventyret slutter i 2015.

GTA V

Nu kan de mange GTA-fans endelig tørre øjnene, efter måneders gråd og skrig over dårlig framerate. GTA V kommer til PlayStation 4, PC og XBOX One. Tak, Rockstar Games!

Destiny

Lige på trapperne kommer det længe ventede Destiny. Spillet fås også sammen med en hvid PlayStation 4.

Destiny forventes ude 17. juli 2014.

The Order - 1886

Entwined

Vi kaster her det første blik det på nærmest kunstneristiske spil fra et ungt hold af studerende, der her præsenterer deres første spil, Entwined. Spillet omhandler to forelskede sjæle, der ikke kan få hinanden, fortalte en af udviklerne på scenen.

Ratchet & Clank går til filmen

Lombaxen Ratchet og hans trofaste sidekick-robot, Clank, gør sig klar til det store lærred.

inFAMOUS: First Light

Nu kommer den første standalone DLC til inFAMOUS: Second Son er på vej, og Fetch får rollen som hovedperson. Du behøver ikke eje Second Son for at erhverve dig Fast Light, men hvis du gør, bliver du naturligvis forsynet med ekstra godter.

Little Big Planet 3

Sackboy er tilbage - og han har taget 3 nye venner med. Mød Oddsock, Toggle og Swoop der hver har deres egne specielle evner, som er med til at få dig igennem de mange nye og kreative baner.

Grim Fandango

Der udbrød stor jubel fra publikum da SONY løftede sløret for en nyudgivelse af denne gyldne klasikker.

ABZÛ

ABZUÛ er et nyt undervands-eventyr fra det nybagte indie-studie Giant Squid med Journeys art director Matt Nava i spidsen. Bered jer på at blive rørt af denne akvatiske sjæle-rejse.

Mortal Kombat X

Hu-ha-aaaargh! Det er igen tid til at nakke sidemanden på bedste Mortal Kombat-vis.

Endnu mere PlayStation!

SONY har endelig taget skridtet videre for at gøre PlayStation 4 mere social.

YouTube-integration

PlayStation 4-ejere får mulighed for at livestreame og uploade optagede videoer via YouTube.

PlayStation Now

Der bliver lagt stor fokus på mobiliteten af PlayStation-underholdning. Med PlayStation Now bliver det muligt at spille et større udvalg af PlayStation-spil på de SONY-enheder som understøtter det, som f.eks. fladskærme, smartphones, PlayStation Vita mv. Det fungerer lidt som det velkendte Remote Play, hvor spillet streames til din enhed via netværket.

PlayStation TV

Denne lille enhed parres op med din PlayStation 4 og giver dig adgang til dine PlayStation 4-spil inde i soveværelset via Remote Play. Det vil også være muligt at spille udvalgte PlayStation Vita-spil, der ikke kræver brug af touchpad og gyroskop, via PlayStation TV.

Project Morpheus

De mange rygter om Virtual Reality til PlayStation 4 holder stik. Et stilfuldt sæt "briller" er på trapperne, og ved SONY's E3-stand kan man teste hele 5 spil til med Project Morpheus.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også