VibeFM
   27. juni 2014

Spit Rusty gæster studiet

Spit Rusty er et ny dansk Act. Bandet spiller grasserende moderne hård rock - uden kompromiser. Inspireret af klassisk rock, grunge og heavy metal Spit Rusty har på kort tid skabt en eklektisk og oprindelige formel. I en ydmyg afkrog definerer vi præmisserne, her skaber vi noget bundsolidt og eklektisk – hardrock med inspirationer i mangefold. Kanterne er blevet slebet surium af flygtige tanker – og den evige sult. Kompromisløs passion, utøjlet, men reflekteret. Det er både hjertebarn og bastardunge, en ekspressiv tilstand vi kalder Spit Rusty.

Bandet gæster eftermiddagsradioen på VibeFM, onsdag d. 9. juli kl. 14-16.

Så kan Volbeat og de andre godt kigge sig over skulderen.

Med både action, sing-along og riffs i hoftehøjde er dette metalband klar til at krydse over til rockpublikummet. Der er flabet attitude, overskud og en kærlighed til 90'ernes hårdere ting med i mikset, men det er sangskrivningen, der bærer det helt hjem. Man skal være lavet lidt af sten for ikke at kunne vippe med foden eller tyre en øl til det her.

Bandet kender deres Soundgarden, men det virker alligevel frisk og lige til både radioen, bilen og ikke mindst koncerten. Specielt synes jeg, den melodiske sangstemme løfter det ud af en heavy-kontekst og får det hele til at virke meget mindre hårdt, end det egentlig er. Ikke at det bliver poppet, men jeg er sikker på, at der er et crossover-potentiale her, hvis gruppen kan gøre det på en scene. Produktionen giver god plads til alle, men får også numrene til at lyde lige lovlig ens. Kompressoren er på hårdt arbejde, bækkerne flyver rundt, og det understreger det semi-bøllede, men medrivende. Der er ikke meget dybde at finde, men alt i alt en god rockfest af den lidt hårdere slags.

Anmeldelse fra GAFFA

Musikvideo:

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også