Nibe Festival
   3. juli 2014

God start for den 30. Nibe Festival

På trods af ustadigt vejr er festivallen kommet rigtig godt i gang, og det kan mærkes i organisationen bag. Festivallen åbnede igen i år på en tirsdag, og det har publikum udvist stor begejstring for. Det samme gjaldt sig sikkerhedspersonalet, der nærmest klappede i hænderne over, at de kunne lukke over 8.000 gæster ind på pladsen på under 4 timer.

Der er ingen meldinger omkring uroligheder eller stoffer på festivallen. Leder for sikkerhedsafdelingen, Ernst Winther Hansen, fortæller at den værste episode indtil nu har inkluderet en ulykkelig ung pige der var låst inde på et badeværelse en times tid.

Success med Nibe Cashless

Organisationen har arbejdet hårdt for at få systemerne til det nye tiltag med Nibe Cashless til at fungere. Man spåede at omkring 10-15% af omsætningen blev afviklet igennem systemet, men en glad formand, Thomas Larsen, kunne berette at der allerede var indbragt godt 25% af festivallens omsætning på omkring 2 millioner.

En festival uden sammenligning

Festivalsleder, Peter Møller Madsen, melder klart ud at Nibe Festival fortsat vil bringe internationale navne, med den forventning at festivallen vil skille sig ud fra andre, og være det sted, hvor gæsterne får en kulturel oplevelse man ikke får andre steder.

Selve festivallen forløber sig indtil videre efter planen og ganske roligt.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også