Musik
   13. oktober 2014

Ny single fra Turboweekend

Turboweekend viser med ny single et stort ambitionsniveau for de 4 danskere, som de sidste 2 år har været på en musikalsk pilgrimsrejse. En søgen både tilbage til deres oprindelige rødder og ud imod nye horisonter.

Med shows og festivaler i ind- og udland og en EP med genfortolkninger af nogle af deres største numre [Shadow Sounds], blev distancen til den sidste studieplade ”Fault Lines” med tiden større og større. Tilbage i øvelokalet, var der noget som ikke føltes rigtigt. En fornemmelse af at være fremmedgjort overfor deres egen musik affødte en både frustrende, men i bakspejlet sund process, som har resulteret i et usandsynligt stærkt udspil fra bandet.

Med ”Miles and Miles” har Turboweekend  fundet helt ind til deres kunstneriske dna, hvor melodiøs luftighed og dybe electro beats sammenspiller med Silas Bjerregaards vokal, der i den grad sætter skabet det helt rigtige sted. Med smag for både det sårbare/følelsesladede og de kraftfulde højenergiske præstationer, er ”Miles and Miles” Turboweekend i deres bedste form.

Turboweekend udtaler:
"Nummeret har været noget af en øvelse i integration, som vi heldigvis synes er lykkedes rigtig godt. Det er to universer der på overfladen måske clasher, men i sidste ende er knyttet sammen af en fælles stemning og melodi. Det startede oprindeligt med den guitarrundgang der spiller i starten og slutningen, som vi alle sammen kunne høre noget magisk i, men vi er jo ikke rigtig et singersongwriter band, så vi prøvede at overføre rundgangen til et koldere tekno-univers med hård synthbas. I sidste ende synes vi dog at nummeret stod stærkest med begge dele repræsenteret."

“Miles and Miles” er ude d. 13. oktober og er det første udspil fra den kommende nye plade, som ser dagens lys i starten af 2015.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også