VibeFM
   22. oktober 2014

VibeFM i tæt samarbejde med Mariagerfjord Ungdomsskole

Hobro skal danne rammen for et nyt radiohold i håb om at øge fokus på radiomediet blandt unge. Dette sker i et nyt tæt samarbejde mellem Mariagerfjord Ungdomsskole og VibeFM, der tilbage i april flyttede studierne til Hobro og som nu skal lægge lokaler til et hold af unge nysgerrige og eventyrlystne.

"Dengang jeg var ung," siger den 26 årige radiochef Daniel Frank med et smil på læben og tilføjer "der havde nysgerrige grønskollinger som jeg selv, ikke en chance for at komme ind og se, eller bidrage til arbejdet på en radio- eller tv station, og det ærger mig at man ikke åbner døren for dem som rent faktisk har interesse i mediet. Sådan er det stadigvæk, og det vil vi gerne lave om på."

Hos Mariagerfjord Ungdomsskole er man optimistisk indstillet over samarbejdet.

"Vores mission er i forvejen at hive de unge ud af deres boble, og give dem et indspark i forskellige aktiviteter, de normalt ellers ikke ville deltage i, der samtidigt styrker det sociale samvær. Vi har tidligere haft succes med at lave tv med de unge, så vi ser helt klart en mulighed med radio," fortæller Lars Otte Koefoed, ungdomsskoleinspektør på Mariagerfjord Ungdomsskole.

Ungdomsskolen tilbyder unge fra 7.-8. klasse, indtil de fylder 18 år, at deltage i diverse arrangementer, og snart kan de altså også få lov at sende radio på VibeFM ved at etablere et radiohold som en del af Ungdomsskolens faste tilbud.

Med samarbejdet håber Daniel Frank at se en øget interesse blandt unge.

"Jeg håber da at se mange en masse glade unge ansigter i studiet, og at mange af dem ender med at blive så glade for mediet, at de vil gøre en karriere ud af det."

Tags: stefan jensen

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også