Musik
   24. oktober 2014

Christopher og Brandon Beal udgiver ny single i dag

Danmark er som bekendt et yndigt land, som udover mode, design og gastronomi er særligt kendt for de kvindelige indbyggere. Og netop derfor er ”ude  godt, men hjemme bedst” – et ordsprog, som Christopher har ladet være inspirationen for den spritnye single ”CPH Girls”.

Efter en uge i skrivelejr under varmere himmelstrøg med producerne Frederik og Fridolin Nordsø og Brandon Beal, blev det enstemmigt vedtaget, at de danske piger fortjener deres helt egen sang – en hyldest til den naturlige skønhed og uhøjtidelige facon, som differentierer danskerinderne fra de internationale konkurrenter.

”Der er en kæmpe forskel på danske piger i forhold til resten af verden. Danske piger har en selvironi og en uhøjtidelighed, som er helt speciel i forhold til både piger fra Spanien og Frankrig! Den udstråling og naturlige charme de danske piger har er fantastisk og gør dem helt anderledes!! Det er lige præcis derfor jeg synes de danske piger er de smukkeste”, siger Christopher selv om sangen. Og selvom sangtitlen henviser til hovedstaden, så gælder dens budskab på nationalt plan.

Frederik (Nordsø, red) lavede saxofonbeatet og med det samme begyndte jeg at synge ”Co-pen-ha-gen, co-pen-ha-gen girls – det passede perfekt ind i riffet. Men sangen er 100% en hyldest til alle danske piger og ikke kun til de københavnske”.

”CPH Girls” er det sidste nye udspil Christopher sender på gaden, inden han til foråret tager en pause for at arbejde på helt nyt materiale til en kommende 3. plade.

Christopher er lige nu i gang med sin udsolgte efterårstour, som løber nu og frem til midten af december måned. Derudover er popstjernen nomineret i ikke mindre end 5 kategorier til dette års Danish Music Awards: Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Solist, Årets Danske Sangskriver - Koda Prisen, Årets Danske Popudgivelse og Årets Publikumspris. Derudover er Brandon Beal’s ”Twerk It Like Miley”, som Christopher medvirker på, også nomineret til ”Årets Hit”. 

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også