Musik
   29. oktober 2014

Kongsted klar med EP

Den danske DJ med international klasse er klar med helt nyt materiale i form af EP’en ”For The Crowd” som udkommer i morgen den 30. oktober.

Sidst vi hørt fra Kongsted var i forbindelse med udgivelsen af hans seneste hitsingle R.E.D.  som har givet liv til dansegulvene, streamet sig til top på de danske hitlister og resulteret i en Årets Club Navn nominering til Danish Music Awards som afholdes den 8. november.

For The Crowd” er en mere klub-orinteret EP, der tager udgangspunkt i det univers og som arbejder med den stemning og dramatik Kongsted mener hører til på natklubber.

EP’en er mere strømlinet i udtrykket, da den udelukket er lavet til Kongsteds hardcore fans med henblik på den verden Kongsted er skabt ud af – klubverdenen - og dens publikum, ergo navnet ”For The Crowd” . 

EP’en er inspireret og ikke mindst motiveret af mit publikum, da jeg finder meget inspirtation i mine klubset og den feedback jeg får fra publikum” siger Kongsted.

For The Crowd” indeholder 4 nye tracks som besidder en hvis forskellighed, men med samme nerve og energi som kendertegner Kongsted. Derudover så indeholder EP’en også det allerede omtalte hit “R.E.D.”, men i et eksklusivt remix af Snavs & Fabian Mazur.

For The Crowd” track by track
 
AHR” - et dejligt melodisk track med en lang og dramatisk opbygning, der eksploderer i et progressivt drop og efterfølgende afslører det store tema. 
 
On Your Feet” - et mere tech'et track med et fantastisk groovy drop og et break med inspiration i det mellemøstlige musikalske univers. 
 
WRAP” - et dybt, mere hårdt og dunkelt track med stor kontrast. Et anderledes breakbeat drop for at skabe variation. 
 
Let Me Hear You Clap” - et track til deejay’ens værktøjskasse, lavet til deejay’en der ønsker mere interaktion med sit publikum gennem musikken. Dejligt anderledes med nedgang i tempoet og drevet frem af en stærk "klappe rytme", der efterfølgende bygger op imod et vildt og mere traditionel EDM drop. En af Kongsted store personlige favoritter fra sommerens festival jobs. 

Bag Kongsted finder man den jordbundne Andreas Kongsted; Kandidat i Finance & Strategic Management om dagen og landets absolut hotteste club-dj om natten. Efter debuten ”Good Times” så dagens lys i 2012, har Kongsted med tracks som ”Chuck Norris” og ”Light in the Dark” og senest kæmpehittet ”Chuck Norris” sørget for en solid fest på de danske klubber og streamet sig til top på de danske hitlister.

Tags: edm, dance, house

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også