Musik
   18. december 2014

"Cool Kids" (Echosmith) #1 på dansk radio

Los Angeles-baseret, ungt pop-band er blevet er på vej til at blive et rigtig stort globalt hit. Bandet vil takke alle deres nye fans, ved at imødekomme dem på deres egne sprog – gennem 20 forskellige, lokalt oversatte, versioner af ”Cool Kids” forsøge at komme nærmere deres globale publikum.

Echosmith har en ambition om, at komme meget tæt på deres publikum – hvilket har været muligt i USA og andre steder, hvor bandet har turneret og været til stede. Nu forsøger de at danne endnu flere bånd over hele verden, i takt med at ”Cool Kids” hitter i mange territorier, ved at udsende oversatte lyrics-videoer på Arabisk, Dansk, Fransk, Ungarnsk, Italiensk, Japansk, Malaysisk, Mandarinsk, Russisk, Slovakisk, Tyrkisk, Portugisisk, Tysk, Polsk, Afrikaan, Spansk m.fl.

Echosmith var for nylig udnævnt til VH1 “You Oughta Know” igennem oktober samt PUSH-artist på MTV i november. I Danmark har Echosmith været ugens uundgåelige på P3 og bliver spillet, som det mest spillede, på et utal Danske radio-stationer.

For 3. uge i træk, er ”Cool Kids” den mest spillede sang på Dansk radio – hvilket er et af de første og største successer i Europa for det unge band. Nu følger resten af Europa trop, og vi forventer, at have en stor samlet Europæisk success i begyndelsen af det nye år.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også