Musik
   18. december 2014

Danmarks mest tatoverede DJ, TIGER, udgiver debut-single

TIGER er bosat i København, hvor han er født og opvokset og har sine rødder solidt plantet. Han har hosted klubaftener på nogle af Københavns fedeste klubber, og spiller hver weekend på de populæreste in-steder.

TIGER’s musikunivers består af sprøde rytmer af R'n'B og Hip Hop og alt midt imellem. Han blander genrene og gør festen mainstream med kant!

På klubberne har han suget byens rytmer og natteliv til sig de sidste mange år, hvor han har fungeret som fast “interiør” og DJ. Han har gjort sig bemærket blandt mange mennesker på nogle af de allermest populære High-End klubber og med hans udstråling, unikke udtryk og uendeligt mange tatoveringer gør TIGER indtryk på de fleste.

 

Inspirationen til debut-singlen “Hælder Lidt Mer’” er ikke svært at spotte.Singlen omhandler de altid populære emner, fest, farver, sprut og damer. Nummeret er et klubtrack som udelukkende er lavet af positiv energi mellem venner, og er en hyldest til fælleskabet hvor lykken flyder og festen er i højeste gear.

TIGER har tourneret landet tyndt med blandt andet Cheff Records drengene og spillet på adskillige klubber i hele DK. Nu er han endelig aktuel med sit eget materiale, og på singlen har han allieret sig med sine to gode venner ”Klumben” og ”Murro”.

Murro er selv single-aktuel med “Går I Søvne” og har tidligere featured på navne som TopGunn, Gilli, Abbaz, Clemens og senest på Jokeren's nye album.

Klumben er et veletableret act der storhittede med "Faxe Kondi”-sangen i 2012. Lige nu er han aktuel med "Røgsignaler” sammen med Camilo & Grande.

Efter mange år bag pulten har det været en naturlig udvikling for TIGER at prøve kræfter med nye ambitioner og ikke mindst en nyfunden passion for egne udgivelser. 

"Hælder Lidt Mer’” som udkommer idag den 18 december, er det første udspil fra TIGER.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også