Musik
   13. maj 2015

Patrick Dorgan udgiver album til efteråret

EP'erne fra københavnerdrengen Patrick Dorgan hober sig op. Faktisk er det efterhånden så mange, at Patrick nu vælger at samle dem sammen til et helt album, som forventes klar til efteråret.

Patrick Dorgan har fra starten af karrieren markeret sig som en yderst populær stemme på de danske radiobølger. Med debuten "On The Way Down", rullede Dorgan sin støvede og autentiske lyd ud i efteråret, hvor den bittersøde hymne til eks-kæresten blev et regulært radiohit, som tilbragte hele 16 uger på Airplay Chartens Top 20.

Og successen fortsætter. Med Dorgans powerfulde soulstemme i front for den helt rette blanding af retro-feel og moderne popharmonier, har nummeret "Marylin" indtaget foråret 2015! Singlen strøg direkte ind som #1 på Airplay Charten og i denne uge vender ’Marilyn’ stærkt tilbage, på toppen af dansk radio.

Nu følges radiohittet op med udgivelsen af et Notize remix. Den blot 20-årige producer, som er et yderst eftertragtet navn i blogospheren og på Soundcloud, har kastet sig over "Marilyn" og tilført sin unikke, velkendte mørke og dybe sound. Remixet sendes på gaden mandag d. 18. maj.  

Flere danske festivaler har allerede sikret sig den populære sanger til plakaten denne sommer. Bl.a. kan man opleve Patrick Dorgan på Smukfest, Nibe Festival og Jelling Festival og den fremadstormende sanger er netop offentliggjort til årets Grøn Koncert, hvor han sammen med bl.a Hedegaard vil gæsteoptræde under kollegaen Lukas Grahams show.  

Hør også "Marylin" på VibeFM.

UPDATE: ALBUM TIL EFTERÅRET!Jeg har tidligere sagt at der lå en EP klar til udgivelse nu. Det er heller ikke helt løgn,...

Posted by Patrick Dorgan on 13. maj 2015

Tags: copenhagen records

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også