Musik
   17. juni 2015

Ny single fra Citybois: "Purple Light"

Med en udsolgt Falconer Salen, egen tv-dokumentarserie og en førstesingle, der er gået guld, har Citybois inden for ret kort tid fået plantet sig solidt i bevidstheden hos den brede danske befolkning med 85.000 fans på Facebook og 240.000 følgere tilsammen på instagram.

Deres første single, Things We Do, udkom i slutningen af marts og slog alle Spotify rekorder med et peak på over 123.000 streams på én dag og ligger nu på over 2 millioner afspilninger.

Singlen var skrevet af Scarlet Pleasure, og siden har drengene arbejdet sig frem til et nyt nummer sammen med de garvede producere i Providers (Medina, Burhan G), mens de samtidig har jongleret live-jobs, skole og tv-optrædender.

”Vi er ved at finde frem til vores egen lyd. Der er nok mange, der stempler os som en klichéfyldt popduo. Men jeg kan godt love, at vi kommer til at overraske folk med vores kommende EP”, siger Anton med den selvtillid, som Citybois er berygtede for.

Inden da kan duoen opleves på flere af sommerens festivaler – både som opvarmning for Christopher, Burhan G og Medina og i eget navn.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også