Nibe Festival
   8. juli 2015

Nibe Festival 2015 blev en fest

Når man går rundt på selve festpladsen, i de forskellige camps, er det festglade mennesker man møder i alle aldre. Folk hygger sig, hører en masse musik, og masser af musik og store kunstnere er der i hvert fald at finde på årets Nibe Festival.

Onsdag var den første dag med musik på programmet, dog var de fleste tjekket ind allerede tirsdag aften. Og Burhan G var den første til at åbne stor scene, Og Morten (tidligere kendt som Morten Breum), afsluttede aftenen med masser af fest på stor scene, men inden da havde Magtens Korridorer æren af at spille for festivals gæsterne.

Også blev det torsdag; Hej Matematik har fyret den af på Blå scene, og inden da havde festivalgæsterne mulighed for at synge med på de gode gamle Kim Larsen sange på store scene. Der hersker ingen tvivl om at årets Nibefestival 2015 er i gang. Der er som altid store navne på festivalen og i år er ingen undtagelse.

Christopher lagde torsdagen ud med at ”dehydrere”, de skrigende fans, hvor den største procentdel af dem helt klart var piger, men mon ikke også der var nogle mandlige fans? Solen stod højt på himlen, og vand skulle der indenbords, og Christopher så også ud til at kæmpe lidt med varmen, men han formåede at ignorere de høje temperaturer og levere varen, han fik fyret godt op under festivals gæsterne, og mange af de velkendte og populære sange blev sunget med på.

Efter Christopher hoppede Ankerstjerne og Noah på hver deres scene, og her var der bestemt heller ingen tvivl om at de havde de kvindelige fans med sig.

Den altid charmerende Lukas Graham, var også at finde på den store scene, og tiltrak voldsomt mange gæster, Lukas skulle optræde senere på aftenen sammen med suspekt, så da koncerten sluttede, gav han sig tid til at skrive autografer til gæsterne, det er go´ karma!

Og nu vi er ved suspekt, så var det uden tvivl, indtil videre, det vildeste show. Suspekt har efterhånden sat deres præg på Nibe Festival, da det er 8.gang de giver den gas, og det gjorde de også til dette års festival. Vi spurgte om de havde intention om at holde 10.års jubilæum på Nibe festival, og her blev der nærmeste svaret ”ja”, i kor!

Fredag bliver uden tvivl lige så vild.

Og det gjorde den med lige så stor kraft som torsdagens fest. Dagens program startede ud med den følsomme Rasmus Walter, der spillede sine kendte hits som, verden i stå, endeløst og på en dag som i dag. Og der var gang i de store danske hit magere i løbet af dagen, på de tre forskellige scener, kunne man blandt andet opleve Jokeren, Joey Moe, Cisilia, de eneste to og en hel del flere. Aftenen på den store scene sluttede af med de tilbagevendende Dizzy Mizz Lizzy, som leverede et helt fantastisk scene sjov, med Tim Christensen i front, og de spillede selvfølgelig nogle af de gode gamle numre. Djämes Braun fik inficeret og kigget på fugle sammen med de festglade festivalgæster som den allersidste kunstner på tredje dagen af festivalen.

Også blev det lørdag, måske var nogle ved at rende tør for hovedpinepiller og havde et savn til deres senge, men det stoppede bestemt ikke festivals gæsterne i at synge og danske og drikke videre på årets sidste dag på årets Nibe festival. Og selvfølgelig var der også masser af musik på plakaten denne dag: blandt andet Barbara Moleko, Oh Land, Katie Melua, Top Gunn, Stine Bramsen, Infernal, L.O.C. og en hel del flere. Der var vist ingen tvivl om at gæsterne var glade og tilfredse men bestemt også trætte efter fire dage med fest og farver.

Udover musikken var der selvfølgelig også masser af stemning at hente overalt i skalskoven, der var masser af barer, spisesteder og små boder, hvor der kunne købes diverse festivals lir. Hvis man gik rundt på de forskellige camps ville man også opleve hygge, leg og samvær.

Så en ting er sikkert, Nibe Festival har endnu engang succes med sig.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også