Musik
   6. august 2015

Scarlet Pleasure runder 10 millioner

Trioen runder milepæl på Spotify hvor deres sparsomme, men populære bagkatalog nu runder flotte 10 millioner streams. I weekenden gæster de årets SMUKFEST.

Tilbage i folkeskolen dannede Emil Goll, Alexander Malone og Joachim Dencker bandet Scarlet Pleasure, og her små ti år senere er trioen gået fra øvelokalet til udsolgte koncerter på Store VEGA, publikumsrekord på Northside Festival og lukkede porte i TIVOLI, hvor de i maj måned optrådte på Plænen foran 30.000 mennesker.

Grundet bandets heftige touraktivitet og de tre singler 'Windy', 'Under The Palm Trees', 'The Strip', som alle var store radiohits i 2014, har Scarlet Pleasure med udgivelsen af, 'HEAT', i 2015, cementeret at de er et af landets hotteste navne lige nu. 'HEAT' er bl.a. gået Guld for salget af 30.000 tracks og har tidligere på året toppet Airplay Charten. Scarlet Pleasure har blot udigvet EP'en, 'Mirage', og trods det sparsomme bagkatalog har deres sange nu rundet hele 10 millioner streams på Spotify, hvor både 'Windy' og 'HEAT' er streamet mere end 3,5 millioner gange.

Det kan godt være at det danske sommervejr ikke har vist sig fra sin bedste side, men de danske radiostationer har med 'HEAT', sendt masser af varme ud igennem højtalerne. På fredag bliver det med garanti svedrryppende varmt, når Scarlet Pleasure, kl. 20.45, spiller i P3 Teltet, på Smukfest.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også