Musik
   6. august 2015

Dobbelt-platin til Lukas Graham

Det nye album topper hitlisten på 7. uge! 'Strip No More' har sommeren over været blandt danskernes absolutte streamingfavoritter, mens singlen, der for længst er gået Guld, er den mest spillede sang på dansk radio.

I sidste weekend lukkede og slukkede Grøn Koncert karavanen, traditionen tro, med et brag i Valby Parken. Sammen med de 35.000 glade gæster, var Lukas Graham med til at skabe en stor musikalsk afslutning på to ugers festivalkaravane - og publikum sang med fra start til slut!

Men det nye album har da også været danskernes fortrukne soundtrack denne sommer og albummet topper nu hitlisten på 6. uge, har solgt 40.000 eksemplarer og er dermed gået Dobbelt-Platin. Det succesfulde debutalbum er også tilbage i Top 10 og sammenlagt er de to albums nu streamet mere end 100 millioner gange!

Årets sommerhit?

Singlen 'Strip No More' har siden udgivelsen ligget helt i top på iTunes og var i sidste uge at finde som #1 på Single Charten. Sammen med albumåbneren, '7 Years', har 'Strip No More' været blandt danskernes absolutte streamingfavoritter denne sommer og dansk radio har sendt 'Strip No More' afsted i A-rotation! Singlen er på fjerde uge det mest spillede nummer på radiobølgerne.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også