Musik
   8. november 2015

Ny single fra Years & Years

De britiske popkometer udsender deres sidste single for i år. 'Eyes Shut' er ude nu, forud for en stor udsolgt Europa tour, som bl.a. bringer trioen til København.

2015 blev året hvor en ung trio fra London indtog hitlister og pophjerter verden over. Years & Yearsindledte året med verdenshittet, ’King’, som er gået #1 i fem lande og bl.a. har solgt Platin i Danmark. Singlen ’Shine’ fulgte op på det store gennembrud og blev en af årets største sange på britisk radio, hvor sangen også er solgt i en halv million eksemplarer.
 
De to hitsingler sendte det anmelderroste debutalbum, ’Communion’, til tops på den engelske hitliste, som årets hurtigst sælgende album, mens det på verdensplan er solgt i ikke færre end 800.000 eksemplarer og er gået Top 10 i hele 13 lande - heriblandt Danmark, hvor ’Communion’ toppede som #7 på Hitlisten.
 
Nu rundes året af med den smukke popsang, ’Eyes Shut’. ’Eyes Shut’ er skrevet og produceret i samarbejde med den engelske hitproducer, Mike Spencer, som er bl.a. kendt for sit arbejde med Rudimental, Emeli Sandé, Kylie Minogue og ja, danske Alphabeat.

Den 24. november, afslutter Years & Years et stort 2015 og en udsolgt, europæisk arena tour, foran 6.000 danske fans i TAP 1, på Vesterbro. Danske SAVEUS spiller support. 

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også