Move som Nathan Drake i Movember

Spil
   9. november 2015

Igen i år melder PlayStation Danmark sig under Movember-fanerne og støtter MOVE-udfordringen, der er en ny, aktiv måde at indsamle penge på til fordel for mænds sundhed. Nathan Drake fra Uncharted-serien står i spidsen for Team PlayStation Danmark, der vil Move hver dag i Movember.

Velgørenhedsorganisationen Movember arbejder på at sætte fokus på mænds sundhed og indsamler hvert år penge til forskning inden for især prostata- og testikelkræft. I Danmark rammes ca. 4.400 mænd hvert år af prostatakræft – og op mod 300 af testikelkræft.

”Vi er glade for igen i år at kunne støtte Movember, som vi synes er et vigtigt initiativ. Sidste år havde vi den skæggede Sir Galahad i front, mens vi i år gerne vil støtte den nye MOVE-udfordring, hvor både mænd og kvinder kan være med ved at forpligte sig til en lidt mere aktiv hverdag i november,” siger Bo Michael Christensen, marketingchef i PlayStation Danmark.

Danmarks største Movember-team nogensinde

Sidste år bakkede næsten 700 danskere op om PlayStations Movember-team. Det er det største hold nogensinde i Danmark.

”Sidste år så vi virkelig styrken af det danske PlayStation-community, som stod sammen om den gode sag. Jeg håber, at vi i år kan samle et endnu større team, og at mange også vælger at donere et beløb til Movember,” fortsætter Bo Michael Christensen.

I år ledes det danske PlayStation-team af den adrætte skattejæger Nathan Drake, der er stjernen i spilserien Uncharted. På PlayStation Danmarks teamside kan du følge Nathan Drake igennem Movember, deltage i konkurrencer, lave din egen move-udfordring, poste billeder og opfordre din omgangskreds til at støtte.

Skæg til de første 100

Overskægget er stadig det symbol flest forbinder med Movember-bevægelsen. Derfor har PlayStation igen i år lavet en særlig Mo Glow-sticker, som kan sættes på PS4-controllerens lysstribe, så den får overskæg.

De første 100, der tilmelder sig PlayStation Danmark-teamet får tilsendt en Mo Glow-sticker med posten og deltager i lodtrækningen om en fed spilpakke. Alt du skal gøre er at melde dig til her og skrive din postadresse til PS4Movember@holm.dk.

Alle der donerer 50 kr. eller mere til PlayStation Danmarks team er desuden med i lodtrækningen om en PlayStation 4.

På Facebook og Instagram kan man - via hashtagget #PS4MovemberDK - uploade billeder af, hvordan man er aktiv i Movember og følge resten af PlayStation Danmark-teamet.

Join Nathan Drake og PlayStation Danmark-teamet her.

Læs flere artikler...

Bliv radiovært

 Hør VibeFM
 Se LIVE via YouTube

VibeFM Mobile Pay MyShop MobilePay Send dit støttebidrag til 70501

iTunes Apple iOS AppStore Google Play Android ButikAutoDele24.DK