VibeFM
   20. juni 2019

Hotel Amerika vinder fornem pris i Paris

Hotel Amerika i Hobro løb med sejren i finalen for “Bedste Gourmet Morgenmad” som blev afviklet den 19. juni i Paris. 

Det er organisationen, Tables & Auberges de France, der afholder konkurrencen, som finder sted som en del af “French National Breakfast Day”.

Souschef Rasmus Klausen og Kok Marc Kaalund der til daglig er at finde i køkkenet i Hotel Amerikas, Restaurant Uafhængig deltog i konkurrencen.

Rasmus CK fortæller “Efter vi i 2018 fik prisen for “bedste morgenmad” hos Small Danish Hotels blev vi inviteret til at deltage i den franske konkurrence, men at vi også skulle vinde den havde jeg nu ikke lige regnet med".

I konkurrencen fokuserede vi på det vi er stolte af at tilberede i Danmark såsom, øllebrød, dansk pålæg, dansk ost, saft lavet på ingredienser der kommer fra vores lokale områder dessertkager, æbleskive og kanelsnegle! Dansk smør og rugbrød, og det kunne dommerne altså også lide, siger Rasmus med et stort smil”

I konkurrencen deltog i alt 14 hold, fortrinsvis fra Frankrig.

Hotel Amerikas direktør, Peter Lyngby Hansen siger “Vi er helt vildt stolte af Rasmus og Marc, det er flot at hente sådan en pris hjem efter at konkurrere med så mange finalister på deres hjemmebane. Prisen falder godt i tråd med vores ambitionsniveau som er at placere os i toppen når det kommer til vores mad helt generelt i Restaurant Uafhængig”

Det er da heller ikke helt uvant for hotellet at hive priser hjem, I maj blev hotellets restaurant nummer 2 i konkurrencen “Bedst i Nordjylland. Her var det ikke morgenmaden der var i fokus men derimod middagsserveringer.

VibeFM ønsker Hotel Amerika og Restaurant Uafhængig et stort tillykke med præstationen.

Foto: Mediebroen.dk

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også