VibeFM
   21. september 2012

Genhør med BENSTER på V58

I anledning af en smuk og tonefuld sommer, det nye studieår og starten på Aarhus Festuge 2012, stod Backyard Lab bag en ekslusiv aften i selskab med housegenrens arvetagere.

RARE EMOTION, BENSTER OG FREJ LE VIN er alle housedyrkere fra det københavnske underground label, LAGOON DIGITAL.

Drengene fra lagunen bakkes op fra tågedisen af in-house dj SIMON SORENSEN, og den intenst smagfulde JONAS TOMKIAVITCIUS. Der bliver med andre ord tale om inciterende lydbølgegang, der vil få kroppene til at vugge i et varmt hav af House, Jackin, Deep-Tech i klassisk Chicago/Detroit stil.

DJ's

Rare Emotion:
Èn af de få djs, som formår at holde sig til undergrunden på den helt rigtige måde. Med Chicago House i blodet og Detroit Techno på hjernen leverer han altid et set, der føles som en hed og sveddryppende tur gennem Chicago's subway.

Benster:
Glad og flabet; det lader til at han har tabt sit hjerte i én af de skumle gyder i downtown Chicago. Han krydrer den funkede, jazzede og til tider soulfulde houselyd med en rå US lyd, som både Detroit og Chicago byder på. Forvent et publikum med bare overkroppe og hænderne i vejret.

Frej Le Vin:
‘The man with the plan’ og indehaver af pladeselskabet Lagoon Digital.
Han er kendt for sin dybe og Jackin' vibe og med en del år på bagen har han fået en sand passion for undergrundens lyd. UK Garage og jackin' house er Frejs kendetegn.

Kilde: Backyard Lab

Læs flere artikler...

Bliv radiovært


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også