Podcastens svar på flow-radio

Gennem 8 år har VibeFM været talerør for mere end halvanden million danske lyttere via netradio. Ånden har fra første dag været at spille hotte radiohits, lidt af det gamle, lidt af det nye og noget du måske aldrig havde hørt før, krydret med prisbelønnede radioprogrammer og værternes charme.

I løbet af de få år er der sket en markant ændring i måden vi får vores indhold på, og vi lever nu i en tid, hvor flow-mediet i stigende grad bliver valgt fra til fordel for on-demand tjenester, hvilket er en tendens vi også har mærket til.

Derfor har vi besluttet, at fra 1. marts 2020 vil alle programmer du kender fra VibeFM fremover blive udgivet som podcast. Fra denne dag vil det ikke længere være muligt at høre VibeFM som flow-radio.

Tak til alle der har lyttet med via netradio. Mere end halvanden million lyttere har lagt vejen forbi i løbet af vores 70.000 sendetimer. Det er vi stolte af, og meget taknemmelige for. Vi håber selvfølgelig at høres ved i vores mange podcasts, som du vil kunne høre og holde dig opdateret om via vores hjemmeside eller din foretrukne podcast-app.

VibeFM er 100% privatejet og drives af frivillige ildsjæle, der alle brænder for radio og podcast. Vi modtager ikke økonomisk støtte fra staten, og finansieres udelukkende af indtægter fra radioreklamer og betalt eller sponsoreret indhold.

Hør podcast

Radioreklamer

Som annoncør står dit budskab stærkt i en annoncekampagne på VibeFM og tilhørende medier, der hvert år når ud til mere end en halv million ører, som aktivt lytter med.

Men hvordan virker radioreklamer egentligt, hvorfor skal du vælge radio og podcast fremfor andre annonceformer - og hvad koster det overhovedet?

Få svaret her!

Bliv frivillig radiovært

Som frivillig hos VibeFM indgår du i et stærkt og initiativrigt team, hvor der er plads til kreativ frihed og højt humør, hvor du får masser af sjove og gode oplevelser, hvor du møder både nye og kendte mennesker, og hvor fællesskab og samarbejde er i højsædet.

Bliv radiovært