Interview med Stephanie Maria

Podcast
sendt 10. april 2019  Hør flere podcasts

Allerede som 17 årig tournerde hun landet rundt som support for bl.a. Mathilde Falch.

I dag er hun 22 år, og den 8. marts 2019 udgav hun hendes første single, "Out Of Control", produceret i tæt samarbejde med Kasper Falkenberg (Julie Maria, Joey Moe m.fl.) og Nicky Namah (Ankerstjerne, Rasmus Seebach m.fl.).

I denne podcast vil du høre om Stephanies rejse i musikkens verden.

Pressemeddelse

Stephanie Maria er 22 år og upcoming artist på den danske pop scene. Hun er nu klar med sin første single ‘Out Of Control’. 

Sangen har Stephanie Maria lavet i samarbejde med producer og musiker Kasper Falkenberg (Julie Maria, Joey Moe, etc.) samt producer Nicky Namah (Ankerstjerne, Rasmus Seebach, etc.) 

Stephanie Maria har altid skrevet sine sange ved et klaver, og indtil nu primært bevæget sig i singer/songwriter genren. Men har altid haft en stor nysgerrighed for at give den gas. Og det gør hun på ‘Out of Control’. 

“I Out of Control har jeg forsøgt at forene elementer fra den “old school” akustiske og den elektroniske verden. Specielt omkvædet er meget kontrolleret og minimalistisk, hvilket står i stærk kontrast til de mere svævende og nøgne vers, som er med til at underbygge og understøtte hele budskabet om lige ønsket om at være out of control”, fortæller Stephanie Maria. 

Stephanie Maria har siden hun var 17 år tourneret land og rige rundt med bla. Mathilde Falck i 2017/18. Derudover har Stephanie Maria været stand in for Oh Land i kulturprojektet ‘Watermusic’ i 2016. 

‘Out of Control’ er ude på alle streamingtjenesterne fredag d. 8 marts. 

Credits:
Skrevet af: Stephanie Maria Jensen, Nicky Furdal og Kasper Falkenberg
Produktion: Kasper Falkenberg og Nicky Furdal
Trommer: Adam Winberg
Mix & Master: Tor Kristensen Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også