Interview med Jeanette Bonde

Podcast
sendt 28. maj 2019  Hør flere podcasts

Du kender allerede Jeanette Bonde – men måske ved du det ikke.

Hun er den danske stemme bag Jessie J’s sang i Ice Age 5, og hun blev hørt over 2,5 mio. gange på YouTube, da hun i februar featurede som en af De Små Priser i CBBs musikvideo “Livet Uden Filter”.

Nu udgiver hun i eget navn singlen “More Than She Does” – et hårdtslående og edgy poptrack af særlig kvalitet og kaliber. - Skrevet med produceren John Gordon, der bl.a. står bag monsterhittet “Satellite” (Lena).

“More Than She Does” får på releasedagen følgeskab af “Reach For Me” og “Hurricane (Acoustic Version)”, der med deres akustiske og storladne lyd indbyder til et pusterum, hvor man stopper op og mærker efter.

Jeanette Bonde er uddannet sanger og sangskriver fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og er både en dygtig håndværker og en passioneret artist. På grund af sin store stemme er hun bl.a. blevet kaldt en ”dansk Adele” og en ”hvid Aretha Franklin”, og hun formår at synge de velskrevne ord fra hjertet.

Hun har stået på scenen med et væld af danske og udenlandske artister, bl.a. Burhan G, Wafande, Jacob Dinesen, Stine Bramsen, Peter A.G. og Josh Groban og er i New York blevet coachet af Whitney Houstons og Chaka Khans korsanger Karen Bernod.

Vi har sendt nogle spørgsmål til Isreal, hvor Jeanette Bonde befandt sig, da vi fik muligheden for at lave et interview med hende, mens hun var ved at gøre sig klar som korsangerinde ved det Europæsiske Melodi Grand Prix. Vi bad hende stille sig selv spørgsmålene og derefter besvare dem. Det her er hvad der kom ud af det. Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også