En go' morgen

Det er morgenprogrammet, du har ventet på - uden at vide det. Løse i hovedet, men faste i troen, guider vi dig igennem ugens små og store historier - krydret med musik og snak om film, medier samt interviews, og konkurrencer - og dig og mig.

Værter: Daniel Frank & Søren Meinertz

Hør "En go' morgen"

Sexualisterne

En ung-til-ung podcast om seksualitet, prævention, kønssygdomme, følelser, homoseksualitet, grænser, porno, forelskelse og den første gang. Podcasten er produceret i samarbejde med Mariagerfjord Ungdomsskole og Sexualisterne Mariagerfjord.

Hør "Sexualisterne"

PopMix

Det handler om popmusik når Peter McFly sætter sig bag mikrofonen og spiller popmusik primært fra 80'erne, 90'erne, og krydrer udsendelsen med anekdoter om sangene.

Hør "PopMix"

WaxWarriors

WaxWarriors er DIN (og din mors) favorit vinyl DJ duo, der spiller ned til chill, og op til dans. Det med vinyl er ikke så meget for at gøre det besværligt for os selv, men mere fordi vores kærlighed til specifikke musik genrer som Chicago-, New York-, Detroit-, Oldschool house, og ny house der lyder gammelt, med en kant af 4/4, UK og US garage - dubbet med en kant af JACK og masser af disco - store dele af den slags musik findes simpelthen kun på vinyl - derfor spiller vi 100% vinyl, ca 98.5% af tiden.

Hør "WaxWarriors"

En go' eftermiddag

Flemming kaster et (ikke altid lige seriøst) blik på den seneste uges nyheder, med særlig fokus på pingviner, el-biler, og krænkelseskultur blandet godt op med Sverige, Nordkorea og Rummet.

Hør "En go' eftermiddag"

FilmTrip

Videoaften som i de go'e gamle dage

Du er kommet hjem efter en lang arbejdsuge på en fredag eftermiddag, og det eneste du har brug for er, at plyndre den lokale kiosk for alt salt og sødt, støve filmfremvisningsapparatet af og slappe af med et par gode venner over en go´, snasket B-genrefilm eller to.

Kan du huske de dage? Ufiltreret og ucensureret snak med munden fuld af popcorn og næsegrus beundring for de special-effects som passionerede filmfolk kunne smide i hovedet på dig? Vi genopliver de dage, og inviterer dig helt ned i sofaens puder sammen med os, når vi kigger tilbage og kommenterer undervejs på de mere obskure B-film fra videobutikkens mest støvede hylder, der har formet os.

I sofaen sidder Daniel Frank, Søren Meinertz, Thomas "Zjakalen" Riddersholm og Sebastian Sander.

Hør "FilmTrip"

Radio Heavy

Radio Heavy er Danmarks andenstørste radioprogram om heavy metal. Ud af to... Hør kunstnerinterviews og anmeldelser af nye udgivelser over hele spektret ud fra værternes forskellige ekspertiseområder. Der diskuteres også nyheder indenfor miljøet og kommende koncerter. Værter: Robin Trøjborg Jensen, Mads Anker Storm Jensen og Mathias Aabenhus.

Hør "Radio Heavy"