Radioreklamer

Har du nogensinde hørt nogen sige: “Yes! Der er reklamer!”?

I Danmark forbinder vi ordet “reklame” med noget negativt, og noget, vi helst vil undgå, fordi vi i årevis har proppet reklamer ned i halsen på danskerne. Men reklamer er og bliver stadig mere og mere vigtige for dansk industri og iværksætteri, og det handler om at være til stede, der hvor kunderne er.

Så hvordan skiller man sig ud? Hvordan går man fra at være en annoncør med en reklame - til at være “en go’ historie”?

Hos VibeFM - sælger vi ikke reklamer, men lytbare oplevelser, som fanger og fastholder lytterens opmærksomhed, vækker følelser og skaber en ægte interesse. Kunden er ligeglad med produktet - det er den go’e historie, der sælger. Fortæl os din historie, og lad os hjælpe med at fortælle den videre, så dine kunder husker den længe efter.

Fortæl den igen og igen og…

Ligesom vi husker eventyrene fra da vi var små, husker vi også det vi hører igen og igen. Den samme effekt har radio på lytteren, og jo oftere du fortæller din historie i radioen, jo bedre husker husker lytteren dig.

Lad os skrive historie sammen

Siden 2012 har vi sendt udelukkende på nettet, og vi har alle dage set frem til den dag, vi kunne få muligheden for at sende på enten FM og/eller DAB+. Den mulighed kom til os i oktober 2018, hvor vi fik vores første programtilladelse til DAB+ (Blok 3) og i april 2019 udvider vi vores sendeområde til Viborg og Skive, hvor vi estimerer at nå ud til yderligere 60.000-100.000 lyttere.

Ved at lade VibeFM fortælle dine historier er du også med til at skrive vores. Så har du en go’ historie, kontakt os og lad os høre den, så vi kan fortælle den videre.

Hvem lytter - og hvor?

Mere end 170.000 årlige unikke lyttere over hele Danmark vil høre din historie via netradio, mens den vil blive spredt udover Midtjylland via DAB+ kanal 11D.

Her kan du se et kort over de områder, vi registrerer flest lyttere fra.Ring mig op


 Ønsk en sang VibeFM i App Store
 VibeFM i Google Play
 Støt på 10'er

Besøg også