Vi sælger ikke reklamer...

Har du nogensinde hørt nogen sige: “Yes! Der er reklamer!”?

I Danmark forbinder vi ordet “reklame” med noget negativt, og noget, vi helst vil undgå, fordi vi i årevis har proppet reklamer ned i halsen på danskerne. Men reklamer er og bliver stadig mere og mere vigtige for dansk industri og iværksætteri, og det handler om at være til stede, der hvor kunderne er.

Så hvordan skiller man sig ud? Hvordan går man fra at være en annoncør med en reklame - til at være “en go’ historie”?

Hos VibeFM - sælger vi ikke reklamer, men lytbare oplevelser, som fanger og fastholder lytterens opmærksomhed, vækker følelser og skaber en ægte interesse. Kunden er ligeglad med produktet - det er den go’e historie, der sælger. Fortæl os din historie, og lad os hjælpe med at fortælle den videre, så dine kunder husker den længe efter.

Fortæl den igen og igen og…

Ligesom vi husker eventyrene fra da vi var små, husker vi også det vi hører igen og igen. Det samme gælder for den lyd vi bliver udsat for i enten radio, tv, podcasts mv. Vi tilbyder en platform hvor dit budskab eller din historie kan blive formidlet til tusindvis af lyttere via etablerede podcasts, som kan være springbrættet til din succes.

Lad os fortælle historier sammen

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi sammen kan omdanne budskaber til historier, som fastholder lytternes opmærksomhed, eller hvis du bare er nysgerrig efter at vide hvordan markedsføring via lyd kan gavne din virksomhed.

Kontakt Daniel Frank på telefon 82 82 98 00 eller send en mail til daniel@vibefm.dk