Reklamer

"I'm Lovin' It". Sig det højt. Hvad er det første du tænker på? Eller "Hvad skal jeg sige?"

Du kender svaret, og det er beviset på den effekt en radioreklame har når dine kunder hører din radioreklame. Navnet og budskabet sætter sig fast i kundens underbevidsthed, hvilket gør at kunden tænker på dig som den første når der er brug for dit produkt. Dét er effektiv reklame!

Nå ud til +35.000
unikke aktive lyttere og læsere
opdateret august 2017

Hør nærmere

VibeFM er en netradiostation og et nyheds- og underholdningsmagasin med over 30 frivillige. Vi har hovedsæde og studie i Hobro, og spiller musik for alle og underholder lytterne med vores mange gode egenproducerede radioprogrammer. Over 35.000 danskere i alderen 18-40+ hører VibeFM årligt.

Virker det?

Når du annoncerer i radioen er det vigtigt at vide hvordan radioreklamer virker.

Dit budskab sætter sig fast i kundernes underbevidsthed, og de vil huske dig længe efter at have hørt om dig i radioen. Jo længere du annoncerer i radioen, desto bedre husker dine kunder dig, når de har brug for netop dit produkt.

Reklamesyndikat

Vi har indledt et syndikat-samarbejde som gør det muligt for dig at annoncere synkront på flere danske netradiostationer - til yderst attraktive priser.

Vi producerer spottet for dig

Størstedelen af de radioreklamer du hører på VibeFM er produceret i vores in-house lydstudie, VibeSound, og vi er naturligvis klar til at producere spots for dig.

Hør nogle af vores radiospots...

Træk det fra

Husk! Annoncering er fradragsberettiget, så køb annoncer nu og få mest ud af dit overskud.


Hør nærmere


VibeFM reklamer annoncer annonce referencer
 Hør VibeFM
 Hør VibeXmas
 Se LIVE via YouTube

VibeFM Mobile Pay MyShop MobilePay Send dit støttebidrag til 70501

iTunes Apple iOS AppStore Google Play Android ButikAutoDele24.DK